Tomato bread with prosciutto, olive oil and basil/Obložený chléb s rajčaty, prosciuttem a basalkou - i vegetariánská verze

30.08.2022

Tomato bread with olive oil, basil and prosciutto

10-15 min, 1 serving - 4 tomato breads...

Ingredients

•bread or baguette
•tomatoes
•prosciutto
•olive oil
•basil
•crema balsamico
•sea salt

Process

First cut your bread or baguette (1 person - 4 slices of bread). If the bread is fresh let it be like this, If not roast it. After it´s done put it on the serving plate. Take your olive oil and drip the slices with it. Them take your prosciutto, rip it to pieces and put it on the bread. Now take your tomatoes (for 1 slice of bread - 2-3 middle-sized tomatoes) and cut them on sices. Them put them on the bread. Take your salt and sprinkle the bread with it. Add basil (3 leaves for 1 bread) and finish with a bit of balsamico. And you are done! Now you can eat...

Odložený chléb s rajčaty, olivovým olejem, bazalkou a prosciuttem

10-15 min, 1 porce - 4 chleby...

Ingredience

•chléb či bageta
•rajčata
•prosciutto
•olivový olej
•bazalka
•crema balsamico
•mořská sůl 

Postup

Nakrájíte si chleba (pro jednoho člověka - 4 kousky chleba) a pokud je čerstvý necháte ho tak jak je a pokud je třeba den starý dáte ho opéct. Po případném opečení dáte všechny krajíce na talíř na kterém jídlo budete podívat. Krajíce pokapete olivovým olejem a dáte stranou. Vezmete si prosciutto a natrháte ho na menší kousky, ty pak rozprostřete na jednotlivé krajíce chleba. Pak nakrájíte rajčata (na 1 krajíc stačí tak 2-3 střední rajčátka) na kolečka. Rajčátka pak postupně rozložíte na krajíce chleba. Vezmete sůl a lehce osolíte. Přidáte bazalku (3 lístečky na 1 krajíc) a zakápnete balsamicem. Máte hotovo a můžete servírovat! Dobrou chuť !

Tomato bread with olive oil and basil - vegetarian

10-15 min, 1 serving - 4 tomato breads...

Ingredients

•bread or baguette
•tomatoes
•olive oil
•basil
•crema balsamico
•sea salt

Process

First cut your bread or baguette (1 person - 4 slices of bread). If the bread is fresh let it be like this, If not roast it. After it´s done put it on the serving plate. Take your olive oil and drip the slices with it. Now take your tomatoes (for 1 slice of bread - 2-3 middle-sized tomatoes) and cut them on sices. Them put them on the bread. Take your salt and sprinkle the bread with it. Add basil (3 leaves for 1 bread) and finish with a bit of balsamico. And you are done! Now you can eat...

Odložený chléb s rajčaty, olivovým olejem a bazalkou - vegetariánké

10-15 min, 1 porce - 4 chleby...

Ingredience

•chléb či bageta
•rajčata
•olivový olej
•bazalka
•crema balsamico
•mořská sůl 

Postup

Nakrájíte si chleba (pro jednoho člověka - 4 kousky chleba) a pokud je čerstvý necháte ho tak jak je a pokud je třeba den starý dáte ho opéct. Po případném opečení dáte všechny krajíce na talíř na kterém jídlo budete podívat. Krajíce pokapete olivovým olejem a dáte stranou. Vezmete si rajčata (na 1 krajíc stačí tak 2-3 střední rajčátka) a nakrájíte je na kolečka. Rajčátka pak postupně rozložíte na krajíce chleba. Vezmete sůl a lehce osolíte. Přidáte bazalku (3 lístečky na 1 krajíc) a zakápnete balsamicem. Máte hotovo a můžete servírovat! Dobrou chuť !
Vytvořte si webové stránky zdarma!
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.